Hosting
Server Hosting

Maksimal fleksibilitet
Nul administration

Spar bekymringer, ærgelser, tid og penge - og spar på miljøet med en hosted server løsning.

 
    Forside  
    Hosting  
    Lřsninger  
    Support  
    Alt om os  
    Antispam
Serverhosting
Online backup
Hosted exchange
Hostingcenter faciliteter
Eco hosting
Webhotel
  E-mail arkivering
Lokale servere
Netværk
Antivirus
  Fjernsupport
Support Portal
  Profil
GDPR
Kontakt
 
  Untitled Document

Support-IT Network A/S datapolitik

Til kunder og samarbejdspartnere

Support-IT Network (SIT) er underlagt databeskyttelsesloven og persondataforordningen, hvilket bl.a. betyder, at SIT er forpligtet til at oplyse dig om, hvilke af dine personoplysninger SIT behandler samt hvilke rettigheder du har i forbindelse hermed.

1. DATAANSVARLIG
Support-IT-Network A/S, Tempovej 14, 2750 Ballerup, Tlf. 72 23 00 28, CVR-nr. 25526139 Peter Hansen er dataansvarlig, e-mail ph@sit.dk

2. PERSONOPLYSNINGER OG FORMĂ…L
I forbindelse med oprettelse i vores systemer har vi behov for i nødvendigt omfang, at behandle og opbevare oplysninger:
- Navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer Alle oplysninger bliver behandlet fortroligt i overensstemmelse med databeskyttelsesloven og persondataforordningen.
SIT behandlingsgrundlag udspringer af både den legitime interesse, jfr. artikel 6 (1) (f) i persondataforordningen som SIT har, i at behandle og opbevare kundedata.
Hvis du indgør i et samarbejde med SIT, har SIT en legitim interesse, jfr. artikel 6 (1) (f) i persondataforordningen, i at behandle nødvendige personoplysninger om dig.

3. MODTAGERE OG BEHANDLERE AF PERSONOPLYSNINGER
Dine personoplysninger behandles af SIT, medmindre anden brug følger af henvendelsens natur eller opgavens art.

4. ADGANG TIL INDSIGT, BERIGTIGELSE, SLETNING, BEGRÆNSNING, DATAPORTABILITET ELLER INDSIGELSER
Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer SIT har registreret om dig. ønsker du det, udleverer SIT en elektronisk kopi af de indsamlede oplysninger.
Du kan til enhver tid, gøre indsigelse mod at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du har derudover ret til at kræve registrerede personoplysninger om dig berigtiget eller slettet eller behandlingen heraf begrænset. Hvis du under sagens behandling gør indsigelser mod SIT’s behandling af dine oplysninger eller anmoder om sletning eller begrænsning af oplysninger, som er nødvendige for behandling af sagen, jfr. pkt. 2, vil SIT ikke længere kunne behandle sagen og sagen vil blive afregnet iht. de indgøede aftaler.
Du har i visse tilfælde ret til at fø udleveret eller overført dine personoplysninger til en anden dataansvarlig.
Der kan efter persondataforordningen vaære konkrete situationer, hvor SIT ikke er forpligtet til at efterkomme ovenstĂĄende rettigheder.
Hvis du ønsker at udnytte ovenstående rettigheder, bedes du henvende dig til Peter Hansen, ph@sit.dk, Tlf. 72 23 00 28.

5. VARIGHED AF OPBEVARING
Personoplysningerne slettes senest 5 ør efter, at samarbejdet er ophørt.

6. KLAGE
Du har mulighed for at klage over behandlingen af personoplysninger. Klage indgives til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, dt@datatilsynet.dk.

 
 
   
Copyright 1998- 2021 Support-IT Network A/S
Support-IT Network leverer komplette IT lřsninger for alle typer kunder, smĺ som store og ejer i dag et server hosting miljř som supporterer kunder med afdelinger spredt over hele verden.
       
 
 
Fjernstyring Download AnyDesk Filecloud Support-IT Network A/S
Tempovej 14, 2750 Ballerup
T: +45 7023 0028
E: info@sit.dk


 
Lćs vores datapolitik