Hosting
Server Hosting

Maksimal fleksibilitet
Nul administration

Spar bekymringer, ærgelser, tid og penge - og spar på miljøet med en hosted server løsning.

 
    Forside  
    Hosting  
    Løsninger  
    Support  
    Alt om os  
    Antispam
Serverhosting
Online backup
Hosted exchange
Hostingcenter faciliteter
Eco hosting
Webhotel
  E-mail arkivering
Lokale servere
Netværk
Antivirus
  Fjernsupport
Support Portal
  Profil
GDPR
Kontakt
 
  Untitled Document
       
 

Firmaprofil

Support-IT Network har siden 1998 specialiseret sig i effektive IT løsninger for alle typer kunder, små som store.

Support-IT lægger stor vægt på at levere totale løsninger og sørge for samspillet mellem alle de funktioner som IT, telefoni, alarm etc., kræver i dag. Dette betyder at vi ofte går i dialog med andre leverandører på kundens vegne. Derved undgås de problemer som kan opstå i samspillet mellem flere systemer og leverandører. Vi sætter en ære i at løse en opgave tilfredsstillende uanset art eller størrelse.

I forbindelse med kundernes behov for at binde geografiske adskilte afdelinger sammen, besluttede Support-IT Network i år 2000 at arbejde intenst med implementering og udvikling af terminal server løsninger. Dette betyder, at vi i dag besidder en unik knowhow på dette område, samt at vi har udviklet et utal af funktioner til løsning af de udfordringer som kan være forbundet med driften af terminal server miljø.

Support-IT Network ejer i dag et komplet server hosting miljø som supporterer kunder med afdelinger spredt over hele verden. Dette er opstillet i et professionelt og sikkert datacenter med alt hvad der dertil hører af overvågning, strømbackup og brandslukning. Systemet er opbygget på en sådan måde at det hurtigt og nemt kan udbygges.

Vores hosting miljø består blandt andet af terminalserver, hosted Exchange servere, webservere, SQL servere, internet backup-servere, SAN, antispam servere, overvågning mm.. Dette betyder at vi i dag udbyder en bred vifte af services til vores kunder. Populært sagt kan kunden selv vælge hvilke produkter der ønskes, alt efter om kunden en total hosting løsning eller kun hosting af visse dele. Vi supportere selvfølgelig også lokale servere hos vores kunder.

Support-IT Network har p.t. ca. 2500 brugere som vi supportere og er yderligere ekstern sparringspartner for organisationer med mere end 6000 brugere i alt.

Support-IT Network har gennem vores erfarne medarbejdere en meget bred viden om alt vedrørende IT. Vi kommer fra forskellige IT- og Teknik erhverv, hvor arbejdet har været præget af problemløsning og styring af projekter, og vi er derfor godt rustet til at rådgive kunderne omkring totale løsning fra A til Z.
Vi lægger stor vægt på at være fleksible og på at yde vore kunder en smilende og kompetent service. Det er derfor også vigtigt for os at vore kunder til stadighed udtrykker en tilfredshed ved vores arbejdsindsats.   

Spørgsmål?
Du er velkommen til at kontakte os hvis du vil vide mere.

Ring på tlf.: 70230028

     
 
       
 
 
   
Copyright 1998- 2021 Support-IT Network A/S
Support-IT Network leverer komplette IT løsninger for alle typer kunder, små som store og ejer i dag et server hosting miljø som supporterer kunder med afdelinger spredt over hele verden.
       
 
 
Fjernstyring Download AnyDesk Filecloud Support-IT Network A/S
Tempovej 14, 2750 Ballerup
T: +45 7023 0028
E: info@sit.dk


 
Læs vores datapolitik